Montage fotoprints

Een foto op een gladde ondergrond krijgt letterlijk sterkte én tegelijk meer uitstraling. Voor de ondergrond kiest u uit Dibond, Kapafix en polystyreen. En hebt u al aan lamineren gedacht? Met deze toepassing beschermt u uw foto’s tegen krassen en beschadiging.

Dibond

Dibond bestaat uit 2 aluminium panelen met daartussen een laagje polyurethaan. Zo blijft het materiaal perfect recht. Ideaal voor foto's op groot formaat en voor een duurzaam resultaat op lange termijn.

Voor een exclusieve uitstraling combineert u een Dibond-montage met een prachtige lijst. Liever zonder lijst? We kunnen uw foto op Dibond ook zwevend afwerken. Achteraan komen dan aluminium profielen zodat het werk op 15 mm van de muur hangt.

Kapafix

Dit hoogwaardig materiaal bestaat uit polyurethaan hardschuim, verstevigd met aluminium. Daardoor is Kapafix steviger dan andere soorten schuimkarton en garandeert het een betere gladheid en stijfheid. Maar voor een onbeperkte stijfheid is Dibond een betere keuze.

Kapafix is goedkoper dan Dibond, maar minder geschikt voor de langere termijn. Kortom, de ideale ondergrond voor bedrijfsaffiches, reclamefoto’s of beursmaterialen die tijdelijk gebruikt worden.

Polystyreen

Omdat het een uiterst glad oppervlak heeft, is polystyreen hét materiaal bij uitstek voor een fotomontage in een lijst. In tegenstelling tot kleven op karton, krijgt het beeld geen 'sinaasappelhuideffect'.

Lamineren

Liever geen glas voor uw werk? Lamineren is dan de oplossing voor uw foto of print. Zo zorgt u voor een extra beschermlaag tegen krassen en beschadiging. Van mat tot satijn lamineren, alles kan!