Over ons

Kiest u voor Kaderke, dan kiest u voor zekerheid. Én voor intelligent handwerk. U kan bij ons terecht voor inlijstingen, spiegels, fotomontages, wissellijsten, ophangsystemen , Art on Demand en voor restauraties van kunstwerken en lijsten.

Stuk voor stuk gemaakt door bekwame vakmensen, die bij elke stap van het productieproces uiterst minutieus tewerk gaan en enkel de allerbeste materialen gebruiken.

Aanbevolen inlijster

De drijvende krachten achter Kaderke zijn Guy, Sofie en hun inlijstteam. In 2000 behaalden we – na een streng theoretisch en praktisch examen bij de Fine Art Trade Guild in Londen – het kwaliteitslabel ‘Guild Commended Framer’.

Daarmee erkent deze gerenommeerde vakorganisatie ons én draagt ze Kaderke voor als aanbevolen inlijster.

Onze aanpak is tegelijk
uw kwaliteitsgarantie

Eigen atelier

Ons handwerk verrichten we bovendien in eigen atelier en met de modernste machines. En ook advies staat bij ons centraal. Hebt u vragen of bent u op zoek naar iets specifieks? Kom dan zeker even langs. We adviseren u graag en begeleiden u in uw keuze.

Wij lijsten conserverend in door gebruik te maken van de correcte inlijsttechnieken in combinatie met de juiste materialen. Hierdoor blijft uw werk gegarandeerd perfect bewaard en behoudt het ook in de toekomst dezelfde uitstraling.

Kortom: uw kunstwerk is bij ons immers in goede handen. Samen zorgen we ervoor dat u er nog vele jaren van kan genieten.

Vakkennis

Om op de hoogte te blijven van de meest recente trends, stijlen, technieken en machines, scherpen wij onze kennis regelmatig aan.

Op internationale interieur- en vakbeurzen gaan we op zoek naar de nieuwste hedendaagse stijlen en trends. En ook opleidingen staan frequent op de agenda, zodat we steeds op de hoogte blijven van de meest recente technieken en machines. U kan dus gerust zijn: u komt bij experts te rade.